Disa nga vlerat ushqyese të Kungullit.
- Kungujt kanë shumë vitaminë C, riboflavin, kalium, bakër dhe mangan.
- Sasi të vogla por të rëndësishme të vitaminës E (alfa tokoferol), tiaminë, niacin, vitaminë B6, folati, hekuri, magnez dhe fosfor gjithashtu janë të pranishme.
- Ngjyra portokalli e ndezur lë të kuptohet prania e një fito-nutrienti të dobishëm: karotene.
Kjo konverton vitaminën A në trup për një grusht të jashtëzakonshëm të antioksidantëve me aftësinë për të ndihmuar në parandalimin e sëmundjeve të zemrës, kancerit dhe shumë prej shenjave të plakjes. - Vitamina A ndihmon në parandalimin e kancerit të mushkërive dhe të gojës.
- Flavonoidet tilla si cryptoxanthin, lutein dhe zeaxanthin shkatërrojnë radikalet e lira të dëmshme, dhe kjo e fundit, veçanërisht, ndihmon në mbrojtjen e retinës së syrit nga degjenerimi makular.
Përdorimi: Hahen 2-3 cop kungulli në ditë, 30 minuta përpara buke. Gliko i kungullit këshillohet të përdoret nga të gjithë
Përbërësit për Gliko Kungulli: - Kungull i ëmbël
- Sheqer
- Limon
- Ujë
- Limontoz
Në ofertë përfshihen 10 kavanoza me Gliko Kungulli. Pesha neto e një kavanozi 200 gram.
Posta në Tiranë = 200 lek Posta në rrethe = 300 lek Për porosi mbi 20 kavanoza posta falas.
|