Vlerat ushqyese të Glikosë së arrës. - Glikoja e arrës përmban jod.
- Ka veti desinfektuese në organizëm.
- Kuron plagët e brendshme në stomak dhe në zorrën e trashë.
- Ndihmon në uljen e aciditetit në stomak dhe rrit jodin në gjak.
- Ndihmon personat që kanë çrregullime në punën e tiroides.
- Këshillohet të përdoret edhe nga njerëzit e shëndetshëm.
Përdorimi: Hahen 2-3 kokrra arre në ditë, 30 minuta përpara buke.
Përbërësit për gliko me arra: - Për çdo 50 kokrra arra, 1 litër e gjysëm ujë
- Dy kg sheqer
- Karafil
- Dru kanellë
- Një kokërr limon (lëng limoni) i tretur në një gotë ujë
Në ofertë përfshihen 10 kavanoza me GLIKO ARRE. Pesha neto e një kavanozi 200 gram.
Posta në Tiranë = 200 lek Posta në rrethe = 300 lek Për porosi mbi 20 kavanoza posta falas.
|